Snelheid,
flexibiliteit en
persoonlijk contact
staan centraal.

Ons team


Onze medewerkers zijn deskundig binnen hun domein en hebben tegelijkertijd een brede blik op de complexe bouwsector.
Ze werken proactief en zorgen ervoor dat je een stap voor bent. Zodat jij op jouw corebusiness kan focussen en ... op beide oren kan slapen.
Nathalie

Nathalie

Timing halen
Nathalie is bio-ingenieur van opleiding en werkt al 15 jaar als EPB-verslaggeefster: “Parttime, gewoon omdat ik het graag doe. Dossieropvolging, het afsluiten van dossiers, de nazorg, mensen motiveren om de aangifte op tijd in te dienen, ... Het is helemaal mijn ding. En soms moet ik kordaat zijn (lacht), maar de bedoeling is om de timing te halen, wat de klant uiteindelijk ten goede komt.”
mail nathalie
Ellen

Ellen

Focus op EPB en projectmarkt
Ellen (ingenieur bouwkunde) deed haar eerste werkervaring op in een architecten- en stabiliteitsbureau, voor ze bij Ebico aan de slag ging: “Momenteel focus ik op EPB voor de projectmarkt. Ik neem graag initiatief en bekijk hoe we verder kunnen optimaliseren.”
mail ellen
Bertold

Bertold

Meegroeien met de klanten
Zaakvoerder Bertold wilde van jongs af aan zelfstandig worden: “Na mijn studies ingenieur-scheikunde ging ik op zoek naar alternatieven om mijn woning te isoleren. Zo kwam ik bij luchtdichtheid terecht. In 2009 verdiepte ik mij als één van de eerste in West-Vlaanderen in energieprestatie­certificaten bij verkoop en verhuur. Daarna volgde de veiligheidscoördinatie. Veel klanten zijn er al bij van in het begin. We groeien mee met hen, voelen hun noden en sturen bij. Momenteel neem ik vooral de coördinatie voor mijn rekening.”
mail bertold
Marleen

Marleen

Administratieve duizendpoot
Marleen is bij Ebico de administratieve duizendpoot: “Ik maak contracten op, verzorg de administratie van rioolkeuringen, de backoffice van de veiligheidscoördinatie zoals het postinterventiedossier enzoverder. Ik werk volledig van thuis uit. Dankzij mijn parttime job kan ik mij ook inzetten voor een andere passie, vrijwilligerswerk.”
mail marleen
Frederik

Frederik

Op de werf te vinden
Na 20 jaar als technisch tekenaar had Frederik nood aan een mix tussen bureau- en baanwerk: “Ik ben een sociaal bewogen mens, onder meer als vrijwillig brandweerman. Het persoonlijk contact met de klanten en de werfbezoeken geven mij voldoening. Ik voer blowerdoortesten uit, doe ventilatiemetingen en ventilatievoorontwerpen. Daarnaast ben ik ook de link tussen de woning en de EPB-verslaggever, voor wie ik bijvoorbeeld foto’s neem.”
mail frederik
Niels

Niels

Veelzijdig
Veelzijdigheid is de troef van Niels, die tien jaar ervaring op zak heeft: “Ik voer EPB-verslaggeving en rioolkeuringen uit, doe blowerdoortesten en stel residentiële EPC’s op.”
mail niels
Maarten

Maarten

Specialist in veiligheidscoördinatie
Maarten is expert in veiligheidscoördinatie, maar heeft via zijn diploma (landmeter) eveneens een brede kennis van de bouwsector. Je vindt hem vooral op de werf: “Ik ben hoofdzakelijk bezig met veiligheidscoördinatie, maar heb ook kennis van EPB. Ik kom graag in contact met aannemers. Een werf veiliger maken, daar haal ik voldoening uit.”
mail maarten
Aagje

Aagje

Voorliefde voor complexe dossiers
Aagje, rechterhand van Bertold, stond als ingenieur bouwkunde 20 jaar met beide voeten in de praktijk. Door haar ervaring als werf- en projectleidster binnen zowel industrie- als kantoorbouw is ze technisch zeer onderlegd. Een vrouw in de bouw: “Ik heb een voorliefde voor complexe dossiers rond veiligheid, EPB of energiecertificaten niet-residentieel waarbij communicatie van groot belang is.”
mail aagje
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK